Wednesday, March 19, 2008

Teknik & Posisi Bersetubuh
Suami di Atas


Kaedah 'mubaligh' adalah posisi yang paling lazim diguna. Suami hampir seratus-peratus mengawal persetubuhan. Isteri hanya dapat mengubah kedudukan kaki untuk menukar sudut dan kedalaman tusukan zakar. Posisi ini memudahkan renungan mata, kucupan, tusuk yang dalam dan rangsangan kelentit. Suami di atas tubuh isteri dan memasukkan zakar yang tegang ke dalam faraj dengan bantuan isteri. Dalam posisi ini suami dapat mengawal kelajuan dan tusukan ketika mencapai orgasma.

Satu lagi cara untuk merangsang kelentit isteri ialah dengan suami mengalihkan badannya sedikit ke depan apabila seluruh batang zakar terbenam. Ini akan menempatkan tundun suami diatas kelentit isteri. Bahagian ini sekarang dapatlah dilenyek pada kelentit isteri bersama-sama tanpa batang zakar disorong-tarik. Dalam posisi ini kebanyakan lelaki dapat 'tahan' lebih lama dan isteri dapat mencapai kepuasan klimaks melalui rangsangan terus-menerus pada kelentit.
Pasangan dapat mengubahsuai kedudukan dengan suami berdiri atau melutut di tepi katil dan melakukan 'push-up' ke atas isteri. Dengan kaki terjuntai ke lantai, isteri lebih mudah melonjak ke atas/bawah untuk menyambut batang zakar suami.


Untuk mendapat sedikit kawalan pada tusukan zakar, isteri boleh membuka kaki atau melipatkan kaki dikeliling pinggang suami. Dengan cara ini isteri boleh memberi isyarat laju-perlahan dengan menekan tumit pada pinggang suami. Isteri juga dapat mengunci kedudukan apabila beliau ingin membenam zakar suami untuk kemutan orgasma bila ianya berlaku.


Sudut tusukan batang zakar suami dapat dikawal dengan menggunakan bantal. Isteri boleh merapatkan lutut ke dada dan meletakkan tumit pada bahu suami. Zakar suami dapat dibenam dengan dalam melalui cara ini. Posisi ini tidak banyak memberi peluang untuk isteri bergerak dan kawalan hampir 100% pada suami.

3 comments:

Arusbeta said...

thanks. lagi satu di gambarcarabersetubuh.blogspot.com atau klik sini Cara Bersetubuh

Carl Zafran said...

Info yang baik untuk di ketahui...
Tanpa pengetahuan teknik dan posisi bersetubuh yang betul akan membuatkan suasana menjadi kurang mengasyikkan serta romantik...

Anda boleh mengetahui lebih banyak lagi teknik dan posisi bersetubuh yang dapat memberikan keseronokkan dan kenikmatan bersama dengan pasangan anda dengan KLIK SINI > Cara Bersetubuh

kedaionline said...

wow...mcm best ni...nak trylaa mlm nanti..sapa nak jd partner..huhuuh..
kalo nak best lagi gunakan gel tahan lama dan alat sulit mestila besar beb...dapatkannya di sini
http://kedaionline-ezani.blogspot.com/