Sunday, February 14, 2010

Khasiat Buah Tunjuk Langit
Buah Tunjuk Langit atau di kenali sebagai Skyfruit berasal dari kawasan yang tidak tercemar di Selatan Pasifik, khususnya di Kepulauan Solomons. Penduduk asli di situ telah menggunakan buah ini sejak turun temurun bagi tujuan kesihatan dan perawatan.Pada tahun 1996, sekumpulan pakar teknologi Bio-Kimia dari Amerika Syarikat telah berjaya menperolehi suatu penemuan yang penting tentang SKY FRUIT, iaitu ia mengandungi kandungan Flavonoids dan Saponins yang tinggi.

Kini, khasiat Buah Tunjuk Langit ini telah di proses secara saintifik dan di pek bagi kemudahan pengguna di seluruh dunia, dan keberkesanan nya telah terbuktiKandungan Aktif dalam Buah Tunjuk Langit (SkyFruit) :

1. Flavonoids -Melancarkan pengaliran darah terutamanya mencegah saluran darah daripada tersumbat-Mengurangkan kandungan tahap kolestrol serta mengurangkan penimbunan lemak pada dinding saluran darah.-Mengurangkan kadar risiko penyakit koronari jantung.- Tindakan anti-inflamasi yang berkesan, menggalakkan pertumbuhan anti-inflamasi dalam system tubuh badan yang berkenaan.-Membantu mengurangkan kesakitan, pendarahan, lebam dan juga mengurangkan kecederaan tisu badan.-Bertindak sebagai anti pengoksidaan.-Mempunyai fungsi penyingkiran Radikal Bebas (Free Radical)

2. Saponins-Menjadi agen penghalang penyakit kronik.-Meningkatkan system imuniti dan mempertingkatkan kecergasan. SKY FRUIT juga mengandungi pelbagai sumber semulajadi seperti protiem, mineral, vitamin, enzim, karbohidrat, asid lemak perlu dan beberapa zat-zat penting yang diperlukan oleh tubuh badan. Keistimewaan SKY FRUIT adalah kandungan semula jadi yang diperolehi mudah terhadam dan diserap oleh tubuh badan untuk mengekalkan kesihatan.

Kini..... Anda Boleh Mencuba Kapsul Buah Tunjuk Langit, Dengan harga Yang Berpatutan.


Telah terbukti dapat menyelesaikan masalah kesihatan. Mengekalkan prestasi hubungan suami isteri, secara semula jadi tanpa melibatkan bahan kimia- Tiada kesan sampingan dan boleh di minum secara kerap kerana ia merupakan ekstrak buah-buahan- Merupakan makanan tambahan bermutu hasil penyelidikan saintifik.

Dijamin tanpa campuran bahan kimia.


Terdapat dalam :

1-3 botol RM 35 + pos rm 5.00(bayaran pos hanya sekali 
                                                  setiap tempahan.
4-10 botol RM 30 termasuk pos.
11-19 botol RM 25 termasuk pos.
20 botol RM 450 (Pengedar Pakej B) pos percuma.


Cara makan:Pesakit Kronik.

1 biji pagi , 1 biji malam.Sebagai Makanan Kesihatan.

1-2 biji selepas makan.
Lebihkan minum air masak selepas makan pil. Dapatkan nasihat dari doktor jika was-was tentang pengambilan.

Untuk tempahan sila email kepada tunjuklangitmarketing@yahoo.com .


Bayaran tempahan ke akaun Maybank:
158051423746 MAHADZIR.
Selepas bank-in email kepada kami nama dan alamat anda.

No comments: